TVTA Vandaag

28-1-2020- Geen evenement & geen bardiensten vandaag


- Geen verjaardagen vandaag

Even voorstellen Mario de Blanken

Mijn naam is Mario de Blanken, 37 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Oorspronkelijk kom ik uit Langeraar waar ik vanaf mijn 7e getennist heb bij T.C. Langeraar. Rond mijn 16e werd ik gevraagd om wat Schooltennis lessen te geven. Al vrij snel werd ik ook gevraagd om gewone tennislessen te geven en zo is het balletje gaan rollen. Of stuiteren...

Na mijn diploma’s MBO Toerisme en HBO Leisure Management heb ik verschillende jobs gehad zoals ski/snowboard leraar, Gym docent en recruiter. Maar tennis bleef altijd. Na het behalen van mijn Tennisleraar A en B Licentie heb ik op verschillende parken tennisles gegeven.

Alleen tennisles geven vind ik een beetje saai. Daarom heb ik 8 jaar geleden Bandana Sports opgezet. Vanuit Bandana Sports organiseer ik tennis evenementen. Zoals Tennisreizen, Tenniskampen, Tennisclincs en Tennisweekenden. Deze combinatie vind ik heel erg leuk.

Zo heb ik ook jullie voorzitter Peter van der Pijl leren kennen. Hij is twee keer mee geweest met onze tennisreizen. Uiteraard hebben wij het ook meerdere keren over TV Ter Aar gehad. Ook de voorzitter van de Jeugdcommissie, Martin Barnas, is een oude bekende van mij. Want wij speelden jaren geleden in het zelfde competitie team.

Naast de nieuwe tennisbanen krijgen jullie ook een echte padelbaan erbij! Naast tennis is dat momenteel ook een grote hobby van mij. Ik speel het spelletje nu 3 jaar en ben er verslaafd aan geraakt. Dus ook hier kan ik jullie mee op weg helpen.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de inschrijfmogelijkheden voor de tennislessen. Mocht je al willen inschrijven of vragen hebben, mail mij dan op: mario@bandanasports.nl

Tot snel!