TVTA Vandaag

18-7-2019Bardiensten
Joke Putker 09:00 - 12:30
Nikki van der Hoorn 19:00 - 23:00


Jarigen van vandaag
Peter Hoogervorst

Afhangregels TVTA

  1. Afhangen mag alleen met de voor het betreffende seizoen afgegeven lidmaatschappas.
  2. In de Algemene Ledenvergadering van 2001 is besloten dat de jeugd tot 20.00 uur mag spelen. Dit houdt in dat de jeugd voor een dubbel/mixspel tot uiterlijk 19.15 uur mag reserveren en voor een enkelspel tot 19.30 uur. MAAR…. Is er een baan vrij na 20.00 uur dan mag de jeugd op die lege baan reserveren (dit gaat met de speciale pas voor junior leden in de la bij de kassa) en kunnen ze niet door een seniorlid worden weggestuurd.
  3. Bij wedstrijden voor de diverse OC’ s wordt gebruik gemaakt van de wedstrijdpas. In combinatie met de passen van de spelende deelnemers wordt de voor de wedstrijd bepaalde tijd gereserveerd. Misbruik getuigt van egoïstisch en onsportief gedrag.
  4. Het afhangbord geeft aan welke baan als eerste in aanmerking komt om te reserveren.
  5. Liggen er banen leeg dan moeten deze als eerste worden gebruikt. Het is uiterst onsportief om mensen van een baan te halen terwijl er banen leeg zijn ook als de voor hen gereserveerde tijd al voorbij is. (je stuurt indirect geen mensen naar een baan omdat je daar zelf niet wilt spelen).
  6. Gebruik de mogelijkheden van het afhangbord. Via de optie Kalender kan bijvoorbeeld gekeken of op de dag dat je wilt spelen de banen gereserveerd zijn voor competitie o.i.d. Zoek je het telefoonnummer van een persoon waarmee je wilt spelen gebruik dan de optie Ledenlijst.