TVTA Vandaag

18-9-2019- Geen evenement & geen bardiensten vandaag


- Geen verjaardagen vandaag

Opvang nieuwe leden commissie (senioren)

Commissie samenstelling:

Algemene leden  
   
   
Algemeen e-mailadres:nieuweleden@tvta.nl

 

Let op!! deze commissie is alleen voor opvang van nieuwe leden tijdens het seizoen.
Heeft u vragen over een nieuw lidmaatschap of over de vereniging kunt u mailen met info@tvta.nl
of bellen met onze leden administateur G.Otto: tel:0172-604651

Racketprikker

De Nieuwe LedenCommissie heeft als doel om nieuwe leden zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze vereniging, en dat zij medespelers vinden om met elkaar een potje te tennissen. Daartoe wil ik vanaf april partijtjes samenstellen voor (nieuwe) leden die geen groepje hebben of die weleens met iemand anders zou willen tennissen. Leden die al langer lid zijn, kunnen zich hiervoor dus ook opgeven, want onze commissie streeft er ook naar dat het huidige ledenaantal op zijn minst intact blijft.
Ik ga de partijtjes inplannen m.b.v. Datumprikker.nl en dan wil ik per maand een planning maken. En dan per geplande avond vier of acht personen (HD, DD of Mix) en minimaal twee reserves erbij.
Het streven is om zoveel mogelijk te kunnen variëren. Daarvoor is het van belang dat jullie een zo ruim mogelijke beschikbaarheid opgeven. Via Datumprikker.nl kan je dat aangeven en je kan daarbij ook aanvullende wensen toevoegen i.v.m. het inplannen. Bijv. je bent drie avonden per week beschikbaar, maar wil maar één avond tennissen.
Als je hierin geïnteresseerd bent, dan wil ik graag vóór 20 maart a.s.:
-je naam -je e-mailadres -je speelsterkte
Stuur je email naar: Robert van der Jagt (rcmvanderjagt@ziggo.nl )
N.B. Degenen die vorig jaar meegedaan hebben aan Racketprikker krijgen binnenkort bericht van mij met de vraag of zij dit jaar ook van de partij zijn. Zij hoeven zich niet opnieuw aan te melden.