Rabobank Sponsorfietstocht, zondag 25 juni 9-6-2017


Fietsen voor de clubkas!
De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedere deelnemer die meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in de kas van uw vereniging of stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren, kunnen dus veel geld verdienen. Een vereniging of stichting kan zo maximaal € 1.000 bij elkaar fietsen.

Iedereen kan meefietsen; klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Ook dit jaar kunnen de fietsers kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer. De vergoeding per uitgereden afstand bedraagt respectievelijk € 3,-, € 6,-, € 9,- en € 12,- voor de route van 100 kilometer.
Routes 2017
Vanaf 20 juni zijn de verschillende fietsroutes te vinden op www.rabobank.nl/groenehartnoord. Voor de echte professionals is er een 100 kilometer route, maar let op: de 100 kilometer start niet op alle locaties! Voor de 100 kilometer kunt u tot 11.00 uur starten in Alphen aan den Rijn (WV Avanti), Leimuiden, Nieuwkoop, Nieuwveen, Roelofarendsveen, Stompwijk, Woubrugge en Zoeterwoude Rijndijk.

 

Klik hier

auteur: