TVTA Vandaag

18-7-2019Bardiensten
Joke Putker 09:00 - 12:30
Nikki van der Hoorn 19:00 - 23:00


Jarigen van vandaag
Peter Hoogervorst
MAAK KENNIS MET TENNIS 1-4-2013

MAAK KENNIS MET TENNIS

Op 30 maart 2013 was er een Open Dag op het tennispark van tennisvereniging Ter Aar.
Circa 10 personen hadden serieuze belangstelling lid te worden van onze tennisvereniging.
Helaas waren door de vorst de banen niet bespeelbaar en was het niet mogelijk tennis te demonstreren en de eerste beginselen aan te leren.
Daarom is er om 12 april een tweede mogelijkheid voor potentiŽle leden om zelf het racket te hanteren.

Voor de jeugd kan dat tussen 16.00 en 18.00 uur. De trainer staat dan voor je klaar. Rackets en ballen zijn beschikbaar.
Zorg wel voor sportschoenen zonder grof profiel. Mocht je het na deze sessie nog niet zeker weten of je lid wil worden, kun je nog een (gratis) tennisles met de trainer afspreken alvorens te beslissen of je lid wilt worden van TV Ter Aar.

Voor de potentiŽle senior-leden bestaat de mogelijkheid om op 12 april 2013 vanaf 19.30 uur deel te nemen aan het rackettrekken voor nieuwe leden. Dit duurt tot ca. 22.30 uur. Je speelt dan met en tegen willekeurig gekozen tegenstanders. Deze avond staat in het kader van kennismaking met andere nieuwe leden en met de vereniging.
Na 21.00 uur kun je nog deelnemen aan een training, gegeven door de trainer van TV Ter Aar. Ook hier zijn de rackets en de ballen beschikbaar. Kom wel op geschikt schoeisel.
Mocht je dan nog niet zeker weten of je lid wilt worden, dan kun je 5 tennislessen voor Ä 50 volgen, alvorens te beslissen of je lid wilt worden van TV Ter Aar.

Het aanbod om geen inschrijfgeld te hoeven betalen geldt ook als je je na het bovenstaande aanmeldt bij TVTA.
Kijk voor verdere info op de onderstaande link

 

Klik hier

auteur: P ten wolde